Testimonials

Hieronder groepen we enkele getuigenissen over de dienstverlening van Makrache Octoplus.

Meer info over de diensten
About Digital Agency

Nadia Makrache is een ervaren onderneemster en business-, loopbaan- en lifestylecoach in het bijzonder. 

Zij verbetert met veel passie bedrijfsprocessen van organisaties en hun zaakvoerders. Waardoor de organisaties beter gaan presteren. De gecoachte ondernemers zullen meer impact hebben op hun onderneming(en), alsook op hun familie en omgeving. Maar ook studenten, werknemers en anderen zijn reeds door haar en haar team met succes geholpen. 

Nadia Makrache streeft samen met haar klanten naar betere welvaart en welzijn voor iedereen. Via een op maat gemaakte traject, coacht en begeleidt Nadia elke cliënt naar betere resultaten. Denk aan: 

  • meer omzet / meer winst / meer vrije tijd
  • tevreden klanten / gemotiveerd personeel
  • betere schoolprestaties / werk & privéleven in harmonie
  • en zoveel meer …

Nadat Nadia de organisatie of persoon heeft doorgelicht, zet zij de gedetailleerde analyse op papier. Vervolgens, maakt zij op basis daarvan een actieplan dat in lijn is met de wensen en behoeftes van de cliënt. Zodoende ontstaat er iets moois en zul je zien dat het bedrijf en/of de persoon nooit meer hetzelfde zal zijn. 

Wij snappen dat een mooie tekst met al de spreekwoordelijke bloemen en vlinders tot verbeelding spreekt; maar dat er toch twijfel bestaat of de claims ook echt worden waargemaakt. Daarom hebben we op een rijtje gezet wat andere cliënten hebben ervaren in hun eigen woorden: 

“Gedurende een lange en aanhoudende periode heeft Nadia met mij samengewerkt om het besturen van mijn filiaal te verbeteren. Nadia leerde mij hoe ik moet omgaan met de verschillende persoonlijkheden die bestaan binnen een organisatie. 

Het zorgde ervoor dat ik nu een veel betere interactie heb met mijn personeel en collega’s. Want een team heeft een leider nodig die weet wat goed en slecht is voor hen. Dankzij Nadia houd ik mezelf vaker de spreekwoordelijke spiegel voor. Deze nieuwe verworven skills dreunen door tot aan mijn persoonlijk leven. 

Ik beveel haar dus van harte aan.” 

Filiaalmanager 

“Ondernemen was voor mij compleet nieuw. Welke stappen moet ik nemen om klanten binnen te halen en aldus te groeien? Ik wilde daarom dat iemand me hierin begeleidde. 

Na enig onderzoek te hebben gedaan, wist ik dat Nadia Makrache deze persoon moest zijn. Haar persoonlijkheid, waardes en trackrecord gaf me een goed gevoel. 

Daar bleef het niet bij, want haar expertise en steun hielp daadwerkelijk mijn ondernemerschap aanzienlijk vooruit te brengen. Haar fenomenale team stond altijd voor me klaar om de nodige ondersteuning te geven. Het is heel prettig dat je met al je vragen terecht kan bij hen. Nadia Makrache heeft mij een stevig fundament gegeven van waaruit ik met zelfvertrouwen verder kan groeien; als mens en als ondernemer. 

Ik ben daarom erg tevreden met de resultaten en raad haar dan ook erg aan.” 

Zzp’er 

“Ik kwam op een punt in mijn carrière dat ik betwijfelde of mijn toenmalige hectische baan als advocaat van een fameuze advocatenkantoor wel iets was wat ik in de lengte van jaren nog wil doen. Om dat te weten, heb ik bij Nadia Makrache aangeklopt voor een coachingstraject. 

Algauw wist ik dat dit een gouden zet was. Met een sublieme uiteengezette actieplan leerde ik meer over mezelf. Met als gevolg, dat ik zag wat mijn verbeterpunten waren. Uiteindelijk besloot ik van baan te veranderen. 

Ik ben nu als pro deo advocaat maatschappelijk actief. Daar heb ik absoluut geen moment spijt van gehad. In mijn optiek zit ik nu in de juiste richting van mijn loopbaan. En daar ben ik Nadia Makrache en haar formidabele professionals eeuwig dankbaar voor.” 

Advocaat 

“Op het terrein van bestuurlijke processen worden andere vaardigheden van me gevraagd dan ik gewend was als dossiervreter. De balans vinden en houden tussen het zelf (blijven) doen en richting geven aan een team is voor mij een helse uitdaging gebleken. 

Het was dus tijd voor wat externe hulp. En net als vele anderen koos ik voor Nadia Makrache en haar firma. 

Zij onderwees me in een kort tijdsbestek hoe ik mijn groep kan regisseren. Hierdoor ben ik beter in staat lijnen uiteen te zetten, mijn grenzen aan te geven en niet onbelangrijk; om energie aan het team te geven. Niet alleen op mijn werk heb ik de zoete vruchten van geplukt, maar ook privé gaat het beter voor de wind.” 

Neo-coach 

“Als jonge twintiger die reeds zijn zuurverdiende diploma haalde, vloog ik zo de arbeidsmarkt in. Als een bezetene draaide ik overuren op mijn werk als leraar. Ik vond het werk als docent fan-tas-tisch en ik beschouwde het als een verwezenlijking van een lang gekoesterde droom. 

Na verloop van tijd kwam er de klad in en liep het totaal voor geen meter op werk. Als ik ’s ochtends wakker werd, met het besef dat ik weer naar mijn werk moest gaan, kreeg ik spontaan buikkrampen. Met mijn ziel onder mijn arm sjokte ik door de dag heen. Dit leidde tot een verminderde eetlust en levensplezier. Maar de arme leerlingen kregen ook natuurlijk niet meer een gedegen educatie van mij. 

Als ik een burn-out wilde voorkomen, dan had ik snel wat hulp nodig. Enter Makrache Octoplus… 

Zelfverzekerd kwam Nadia Makrache naar mij toe voor een intakegesprek en zij wist na een aantal vragen te hebben gesteld, genoeg. Het kwam erop neer dat ik door mijn onervarenheid en tomeloze enthousiasme niet de juiste balans wist te vinden tussen energie nemen en geven. Gelukkig wist Nadia Makrache me weer op de rails te krijgen. Ik heb weer plezier in mijn werk en mijn studenten krijgen het onderwijs waar zij recht op hebben.” Docent 

“Met mijn opa als grondlegger van ons familiebedrijf in zuivelproducten en mijn vader die zijn opvolger werd, wist ik al vroeg in mijn leven dat ondernemerschap kennelijk in onze DNA zit. Ik keek op naar mijn (groot)vader en wilde ook de stap zetten richting een eigen baas zijn. 

Binnen ons familiebedrijf liep ik alle afdelingen door. Tot op het punt dat ik door mijn vader werd gevraagd het stokje over te nemen, omdat hij op pensioen wilde gaan. Ik heb voor geen seconde getwijfeld en nam zodoende de leiding over binnen ons alsmaar groeiend bedrijf. Toen ik het overnam, zag ik weliswaar dat we al twee vestigingen hadden, maar naar mijn visie zat er veel meer rek in. Met het gunstige investeringsklimaat als steuntje in de rug wilde ik graag uitbreiden en de markt veroveren. 

Desondanks, twijfelde ik de stap te zetten, want ik realiseerde me dat ik hoogstwaarschijnlijk het begrip ‘vrije tijd’ voor mij ‘verleden tijd’ zou zijn. Ik had iemand nodig die me kon helpen bij het nemen van het juiste pad op het kruispunt waar ik stond. Na te hebben rondgevraagd bij mensen binnen mijn netwerk kwam ik uit bij een ene Nadia Makrache. Ik was benieuwd waarom iedereen zo lovend is over haar en superlatieven te kort komen om haar te prijzen voor haar werk. 

Na een zeer vruchtbaar kennismakingsgesprek wilde ik met deze energieke jonge vrouw in zee gaan. Met een heldere uiteenzetting van alle benodigdheden schreef ik in samenwerking met haar vennootschap een stappenplan dat inmiddels heeft geleidt tot het openen van een derde filiaal dat net als de twee andere goed draait. 

Nog belangrijker, is dat ik weinig verandering zie in mijn tijdsindeling. Ik kan nog steeds de leuke dingen doen die het leven te bieden heeft, zonder dat mijn vrije tijd in geding komt. 

Mijn dank gaat uit naar Nadia Makrache voor haar deskundige coaching!” 

Mkb’er & CEO 

“Als een voorbeeldige leering, kwam ik op de middelbare school altijd braaf op tijd. En ik behaalde de nodige royale cijfers voor mijn examens en projecten waar je u tegen zegt. Iedereen in mijn omgeving vertelde me dat de universiteit een geschikte speeltuin voor mij zou zijn, waar ik dus makkelijk doorheen zou komen, zonder me bovenmatig in te spannen. 

Nadat ik door een numerus fixus uitgeloot werd voor de studie geneeskunde, begon ik met een lichte onderschatting aan mijn nieuwe opleiding. 

Het hele academische avontuur was toch wat minder rooskleurig dan ik dacht. De enige overeenkomst tussen de middelbare school en het hoger onderwijs was bij wijze van spreken dat ze schoolvormen zijn. Ik liep vrij snel achter de feiten aan en ik besefte daarom, dat als ik niet snel professionele hulp zou inschakelen, dat ik kennis zou maken met de uitdrukking; illusie armer, ervaring rijker

Als een echte millennial, toebehorend tot de generatie Z, wendde ik me uiteraard tot de sociale media om iets te vinden wat me zou kunnen helpen. Ik ontdekte zodoende ‘Makrache Octoplus’. Na het bezoeken van de website en het verkennen van hun diensten, contacteerde ik hen. 

Mijn grootste angst was dat ik misschien afgewezen zou worden vanwege mijn bescheiden budget. Verrassend genoeg kreeg ik al heel snel een antwoord en de geruststelling dat zij ook voor studenten diensten aanbieden. 

Ik plande meteen een aantal sessies in en mijn leven is sindsdien drastisch veranderd. Mijn denk- en werkwijze werden bijgestuurd in de juiste route. Ik was verbaasd over de effectiviteit van de hulp van Nadia Makrache. Makrache Octoplus zal ik nooit genoeg kunnen bedanken voor hun hulp.” 

Academicus in wording