Een uitgebreide dienstverlening op maat van jouw team
Geef je customer service een stevige boost!

Met de coaching, training en begeleiding van Makrache Octoplus behaal je betere resultaten in een minimum van tijd. Wij zorgen voor goed getrainde medewerkers, die dagdagelijks het verschil maken.

01

VERSTERK JE TEAMCUSTOMER SERVICE TRAINING

Bij Makrache Octoplus bieden we een waaier aan Customer Service trainingen aan. Wij stellen trainingen op maat samen voor jouw team. Van verkoop over advies, tot het behandelen van klachten. Met onze Customer Service workshops vergroot je de skills van teams en leidinggevenden.

02

IN KLEINE GROEPJES AAN DE SLAGWORKSHOPS

Tijdens onze workshops leer je heel veel van elkaar. In kleine groepjes gaan we aan de slag, waarbij je klassikaal of on the job getraind wordt. Wij voorzien workshops op maat, op locatie of bij ons op kantoor. In een minimum aan tijd krijg je de belangrijkste skills onder de knie.

03

EEN PERSOONLIJKE BENADERING1-OP-1 COACHING

Tijdens een 1-op-1 coachingstraject zorgen we voor een intensieve begeleiding op maat. Dit voor zowel customer service professionals als hun leidinggevenden. We gaan individueel aan de slag, definiƫren de werkpunten en schaven deze bij. Onze gedreven trainers staan garant voor een uitstekend resultaat.

04

MAAK SNEL PROGRESSIETRAIN THE TRAINER

Met ons train the trainer programma, nemen we de eigen trainers onder onze vleugels en geven we hen waardevolle tools mee om je team te versterken. Zo kunnen achteraf de interne opleidingen kwalitatief verlopen.

unnamed
unnamed (1)
unnamed (2)
unnamed (3)
De troeven van werken met Makrache Octoplus
Enkele voordelen op een rijtje
Ervaren team

Bij Makrache Octoplus wordt enkel met ervaren professionals gewerkt.

Meertaligheid

Bij Makrache Octoplus kun je terecht voor trainingen en begeleiding in 4 talen.

Eigen opleidingsruimten

De professionals van Makrache Octoplus geven training op locatie, maar net zo goed kun je in de opleidingsruimtes van het bedrijf terecht.

Betaalbaar

De trainingen van Makrache Octoplus zijn stuk voor stuk betaalbaar en voor alle types bedrijven haalbaar.

Maatwerk

Bij Makrache Octoplus is er een brede waaier aan standaard opleidingen, maar net zo goed kies je voor maatwerk.

Voor alle niveaus

Bij Makrache Octoplus zijn trainingen op alle niveaus mogelijk. Van beginner tot gevorderde Customer Service medewerker.