Over Makrache Octoplus

Makrache Octoplus – gevestigd is Fès – bestaat uit een team van gedreven customer service professionals, met jaren ervaring in de sector. Met praktijkervaring in heel wat grote bedrijven in de achterzak, werd besloten in 2019 zelf een eigen onderneming op te starten.

Bij Makrache Octoplus mag je rekenen op een persoonlijke aanpak, trainingen op maat en betaalbare aanpak. De workshops en trainingen zijn doordacht, leveren rendement op en zijn op maat van de noden van de hedendaagse customer service medewerkers.

Een glasheldere en open communicatie, transparante tarieven en een hoge mate van betrouwbaarheid, zijn maar enkele waarden van Octoplus Makrache.

Meer weten over Makrache Octoplus, het team of de skills die we in huis hebben? Geef ons een seintje!

Mensen op de eerste plaats

Bij Makrache Octoplus staan mensen centraal. We geloven sterk in diversiteit, creativiteit en zelf-sturende teams.

Onze eigen coaches en trainers hebben dan ook een grote autonomie en vrijheid om in te spelen op de noden van uw bedrijf.

24
Tevreden klanten
79
Afgeronde opleidingen
22%
Gemiddelde efficiëntiewinst
36
Individuele coachingstrajecten
Makrache Octoplus, dat is meer dan 25 jaar Customer Service ervaring in één bedrijf
Getrainde en gecoachte medewerkers presteren maar liefst 33% beter dan andere collega's

Wist je dat gecoachte en getrainde medewerkers significant beter presteren dan anderen? Door te kiezen voor Makrache Octoplus train je de skills van je customer support medewerkers, verhoog je de klantentevredenheid en behoud je je beste medewerkers. Een investering die loont.

Met ons werken? Geef ons een seintje!
Contacteer ons
Onze partners